Motorsport specialist som du kan lita på – välkommen till BJ Motorsport

BJ Motorsport startades under våren 2015 som en följd av ett livslångt intresse för motorsport i alla dess former, och cross/enduro i synnerhet. Efter en egen skadekantad karriär på fler olika former av motorcyklar togs steget ner från sadeln och in i verkstaden, under den första tiden jobbade vi enbart i vår mc verkstad, en del av verksamheten som i allra högsta grad lever än idag.

Efter en tid dök möjligheten upp att få jobba tillsammans med TM Racing Sverige som återförsäljare för den italienska tillverkaren av tävlingsmotorcyklar. Utifrån det växte ambitionerna och inför 2018 beslutades det att genomföra en satsning på e-handel. Idén grundar sig i vår vanligaste erfarenhet från de provkörningar vi haft med TM Racing, de flesta testförare imponeras av motorcyklarnas kraft, balans och smidighet. Men frågan kring reservdelar dyker upp återkommande, det har inte funnits brister i tillgången på reservdelar, däremot ville vi öka tillgängligheten, vi byggde därför upp en komplett webshop med utgångspunkten i tillverkarens egna sprängskisser.

Som enda aktör i Norden kan vi nu stoltsera med den bästa upplevelsen av TM reservdelsshopping, som om inte det vore nog har vi också ett ständigt växande sortiment av utrustning, tillbehör och reservdelar till andra märken.

Vår idé är enkel: Erbjud den bästa upplevelsen för kunden, online såväl som i vår lilla verkstad & butik mellan Tibro och Skövde.

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp. Självklart står vi för alla kostnader om en vara mot all förmodan skulle vara felaktig eller trasig. Läs mer under retur och byten.

Hos oss köper du dina reservdelar och tillbehör på ett enkelt sätt

Vi samarbetar med Payson för säkra betalningslösningar på internet. Du väljer själv hur du vill betala när du kommer till kassan.

Maila eller ring gärna om du har några frågor eller önskar mer information.  

E-post: info@bjmotorsport.com
Telefon: +46 500 – 46 14 34        076-138 04 22

Bjmotorsport.com drivs av
Björn Johansson Motorsport
Orgnr 910727-0390.
Innehar F-skattsedel
Momsregistererad

DISPLAY NONE