Vanliga frågor

Här hittar du svar på generella frågor om att handla hos BJ Motorsport.

Hur går det till att beställa hos BJ Motorsport?

Det är lätt att beställa hos BJ Motorsport! När du har hittat den produkt du behöver inom vårt breda urval av reservdelar och tillbehör, så klickar du helt enkelt på köpknappen och varorna hamnar i varukorgen överst till höger. När du är klar klickar du på ”till kassan” och fyller i adress och betalningsupplysningar – sedan är det klart! En orderbekräftelse skickas till din mejl.

Behöver du hjälp är du självklart alltid välkommen att kontakta oss. Skicka ett meddelande till info@bjmotorsport.com så hjälper vi dig.

Vilka fördelar får jag genom att handla hos BJ Motorsport?

  • Kunnig rådgivning – Har du frågor kring våra produkter eller behöver hjälp med din order? Hos oss kan du alltid få rådgivning innan du beställer. Skicka bara ett mejl till info@bjmotorsport.com så svarar vi så snabbt vi kan!
  • Säkra returer – Bestäm dig i lugn och ro därhemma. 14 dagars öppet köp för varor i oöppnad förpackning!
  • Låg fraktkostnad – Hos BJ Motorsport är frakten låg och du betalar bara 89 kr. Inga kortavgifter eller andra dolda avgifter.
  • Oöverträffad upplevelse – Vi har marknadens i särklass bredaste utbud till din TM, dessutom kan vi som enda aktör erbjuda reservdelsshopping till TM via sprängskisser.

Vilka fördelar får jag genom att skriva upp mig till ert nyhetsbrev, eller att följa er på google+ eller facebook?

Vi har regelbundet specialerbjudanden och de vill vi naturligtvis också gärna dela med dig. Om du skriver upp dig till nyhetsbrevet och/eller följer oss på facebook delar vi regelbundet t.ex rabattkoder så du kan få rabatt när du handlar hos oss. När du följer nyhetsbrev och facebook får du också reda på när vi får nya modeller och vi ger goda råd om våra produkter.

Jag har tappat bort min faktura/blir försenad med min betalning?

Vi använder Payson som sköter vår fakturering. Ring Payson på tel. 08 – 470 94 00 eller gå in på deras hemsida.

Returer & byten

Du har 14 dagars ångerrätt från det att du mottagit ditt köp. Vid en retur ska produkten vara i oanvänt skick och returneras i originalförpackningen.

Hittar du inte svaret på din fråga så kontakta gärna oss på info@bjmotorsport.com.

För information kring returer och dylikt kan du enkelt kontakta oss via mejl. Det går även bra att ringa oss på tel nr 0504-182 42 eller 076-138 04 22. Kan vi inte ta ditt samtal så lämnar du namn och telefonnummer så ringer vi upp dig så snart vi har möjlighet.

DISPLAY NONE